+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Enzo és la solució en dies com el de l’Athletic

Per Pere Alapont · 12 Novembre, 2014

L’absència de Parejo i l’important paper en la creació de joc del madrileny va quedar evidenciat al partit davant l’Athletic Club a Mestalla. L’equip es va mostrar partit entre defensa i davantera durant tot l’encontre i va ser incapaç de generar perill als bascos.

Homes com Zuculini o Filipe Augusto, que podien haver tingut cabuda en l’onze des de la lesió del capità, semblen no tindre el vistiplau de l’entrenador, el qual ha preferit canviar de sistema de joc abans de donar entrada als jugadors que, en teoria, haurien de fer la funció de número 8.

Davant aquesta situació, sembla evident que el tècnic demana a crits la incorporació d’un jugador que puga estar al nivell de Dani Parejo per a què, en casos de lesions o sancions, l’equip puga seguir mantenint un esquema de joc i mostrant-se competitiu i superior als rivals. L’home que compleix eixos requisits és l’internacional argentí Enzo Pérez, el qual torna a sonar per a incorporar-se al mercat d’hivern i que, en moments com l’actual, seria indiscutible en l’onze de Nuno.