Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso prova a estos llançadors de falta i jugades a pilota parada

Per Alex Alfaro · 16 Juliol, 2022

Després d’una dura sessió matinal, la vesprada de hui ha sigut molt més tàctica en Saint Gallen. A diferència de l’exigència física d’este matí, en la sessió vespertina Gattuso ha provat llançaments de córner, serveis de falta i jugades assajades per a anar perfilant l’equip de cara al pròxim dilluns.

És habitual que en l’entrenament vespertí siga molt més tranquil, encara que Gattuso ha continuat exigint un ritme alt als seus jugadors.

Després de fer exercicis físics, estiraments i un mini partit, Gattuso ha optat per un partit a grandària completa en el qual s’ha vist una major exigència als jugadors.

Més endavant, ha optat per reduir la distància entre les porteries i practicar la pilota parada. Carlos Soler ha sigut el futbolista en el qual Gattuso ha insistit més en eixe aspecte, fent faltes i córners i arribant fins i tot a posar-li una pilota espectacular a Diakhaby que ha acabat al fons de la porteria.

Castillejo també ha centrat pilotes des de la banda dreta, i pot ser que Gattuso li done el paper de recanvi de soler en eixa faceta. Guedes també ha sigut l’encarregat de penjar algunes pilotes parades, encara que esta vegada des de la banda esquerra.

El mateix Carlos Soler també ha marcat algun golàs, després d’un córner en el qual li va arribar la pilota en curt i després d’un control orientat va ser capaç de posar-la en la mateixa esquadra de la porteria, defensada en aqueix moment per Rivero.

La pilota parada serà fonamental al València de Gattuso, i si finalment es produeix la seua eixida deixaria un forat molt important en aqueix aspecte per a Gattuso.