Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Entrades esgotades per al partit de Copa de La Nucia

Per Sergio Botella · 30 Desembre, 2022

El partit de Copa del Rei de setzens de final entre La Nucia i el València ha generat una gran expectació. El club alacantí ha comunicat hui en les seues xarxes socials que s’han esgotat totes les entrades per a rebre al València el pròxim 3 de gener. Unes entrades que, per a abonats estaven entre 20 i 30 euros. En canvi, per a públic general podien adquirir-se des de 30 euros fins a 45.

El partit, que no estava inclòs en l’abonament per als socis, comptarà amb estadi ple amb un aforament de quasi 5000 espectadors gràcies a les graderies supletòries. A més, La Nucia ha comunicat que pròxim dimarts abans del partit es vendran en taquilles unes últimes localitats disponibles. Això està orientat per a vendre principalment estes entrades al públic local de La Nucia.

Després d’este comunicat de que ja no queden entrades, s’espera viure un gran ambient de futbol en l’Estadi Olímpic Camilo Cano el pròxim 3 de gener. La visita del València s’espera amb molta il·lusió en este poble de quasi 19 mil habitants a la província d’Alacant. Un partit que significarà molt per a La Nucia en enfrontar-se a un dels equips importants de la Primera Divisió.