ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Entrades a la venda per al Vila-real – València

Per Javi Richart · 04 Març, 2024

Ja s’han posat a disposició les entrades visitants per al derbi de la Comunitat Valenciana que enfrontarà al Vila-real CF i al València CF. Serà el pròxim diumenge 17 de març a les 16:15h a l’Estadi de la Ceràmica, on el conjunt che es retrobarà amb Marcelino García Toral.

El club valencianista ha comunicat que des d’ara mateix es poden adquirir les entrades de públic visitant a un preu de 25 euros. En canvi, el termini per compra-les acabarà aquest dimarts 5 de març a les 23:59, o fins que s’esgoten. D’altra banda, les entrades per a públic en general es podran obtenir a partir de dimecres a les 00:00 h i fins 23:59 o fins esgotar existències.

És important recordar que cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades. A més, aquestes són personals i intransferibles, pel qual no es podran revendre i passar a altres persones. El partit contra el Vila-real CF serà el corresponent a la Jornada 29 de LaLiga EA Sports. El València visitarà al conjunt groguet després de rebre al Getafe aquest dijous a Mestalla.