La millor informació del ValènciaCF en valencià

ENTRA I VOTA: T’agrada la nova primera equipació?
,

ENTRA I VOTA: T’agrada la nova primera equipació?

COMPARTIR

Com cada inici de temporada, sempre hi ha una gran expectació entre l’afició per a veure les noves equipacions del València CF. L’equip de la Capital del Túria sempre és un dels últims de la lliga en presentar les seues camisetes, ja que ja hi ha equips com el FC Barcelona, el Reial Madrid o l’Atlètic de Madrid, entre altres, que ja les han mostrat. 

Data per a les noves equipacions 

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar blanquinegres, la idea del València és presentar les noves equipacions a principis del mes de juliol. Esta data coincidirà amb la tornada al treball dels futbolistes, la qual està pactada per al cinc de juliol. A més, haurem d’estar pendents per a veure quins jugadors ixen en les fotos de les noves equipacions, per a tindre una pista sobre el futur de la plantilla.

La primera equipació

Segons Ofoball, esta serà la primera equipació del València la pròxima temporada. Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a prinicipis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com si que ho tenia en la temporada 1922/1923. 

ENTRA I VOTA

T'agrada la primera equipació?

View Results

Loading ... Loading ...