ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

ENTRA I VOTA: Quants punts aconseguirà el València enfront de Barça, Osasuna i Atlètic de Madrid?

Per Alex Alfaro · 01 Març, 2023

El València va aconseguir una vital victòria el passat dissabte front a la Reial Societat a Mestalla. No obstant això, l’equip es manté en la zona de descens una volta finalitzada la jornada 23. Situats en la divuitena posició, els del Pipo Baraja sumen 23 punts, i a falta de 15 jornades per a que finalitze la temporada, el València CF comença a fer números per a veure quans punts ha de sumar per a evitar el descens.

L’objectiu de tots els equips que lluiten per no descendre és el d’aconseguir els 40 punts el més pronte possible, no obstant, en les últimes 10 temporades, sols en una ocasió van fer falta 40 punts per a mantenir-se en Primera, a la temporada 2013/2014.

Sempre s’ha dit que tot es decideix en les dues últimes jornades, però per evitar sufriments, l’objectiu del València és arribar als 40 punts el més aviat possible. Ara mateix al València CF li queden 17 punts per arribar als 40. Això, traduït en victòries, són sis a les 15 jornades que queden. Almenys, ja que s’ha vist que la permanència pot quedar en una xifra més alta que aquesta.

És per això que el València necessita sumar punts en estos pròxims partits. És la seua única alternativa i per davant té els partits davant el Barça, Osasuna i Atlètic de Madrid:

 

Enquesta: Quants punts aconseguirà el València enfront de Barça, Osasuna i Atlètic de Madrid?

   0
   1
   2-6
   7-9
Veure els resultats (214 vots)