ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Era penal sobre Fran Pérez?

Per Alex Alfaro · 06 Març, 2023

Ahir vam tornar a veure una nova injustícia per al València al Camp Nou. Tots els aficionats del València es van mostrar indignats després que l’àrbitre ni tan sols revisara l’acció en el VAR.

Tal com ha informat el diari Superdeporte, la versió de Fran Pérez és molt clara. El jugador va sentir el contacte de la bota del jugador del Barcelona. D’aquesta manera, té el sentiment que va arribar abans a la jugada i el contacte va ser suficient com per a derrocar-lo per la velocitat a la qual anava la jugada.

Segons este mateix diari, va abandonar el Camp Nou indignat per l’acció i ha assegurat al seu entorn pròxim que estava convençut que era penal molt abans de veure la jugada repetida en la televisió.

L’anàlisi de la jugada

Iturralde González, analista arbitral d’AS i Carrusel, va dir sobre la decisió presa per Alberola: “Al meu entendre no és una jugada de VAR si l’àrbitre veu la jugada i la perita en el camp. Però si l’àrbitre xiula córner, és que no ha vist la jugada bé, per la qual cosa si tu no has vist bé la jugada ja que dones córner llavors sí que puc entendre que entre el VAR. El que ha xiulat (córner) és el que ha vist en el camp però no el que realment succeeix en eixa jugada”.

Corona valora la jugada

Miguel Ángel Corona, director tècnic del València, va parlar ahir per a Movistar LaLiga TV després que finalitzara el partit davant l’FC Barcelona i va comentar la polèmica del penal de Kessié sobre Fran Pérez.

Alberola Rojas, l’àrbitre principal, no va veure penal en l’acció entre Kessié i Fran Pérez i des de la sala VOR, Jaime Latre, va interpretar el mateix, ja que no va cridar en cap moment a Alberola Rojas perquè revisara l’acció. “S’han inventat un córner i creiem que és un error manifest i que hauria d’haver intervingut el VAR que per a això ha vingut. No es veu que toca la pilota. El VAR està per a això”, va comentar Corona per a Movistar.

Corona va ser preguntat per si el club valencianista eixirà a protestar contra l’actuació arbitral a través d’un comunicat o través de les xarxes socials, com sí l’han fet clubs com l’Atlètic de Madrid i l’Elx, i el director tècnic del València va respondre: “creiem que el millor és continuar competint, però aquests detalls afecten a l’equip psicològicament i ens han impedit haver gaudit d’un penal”.

Entra i vota

 

 

Enquesta: Era penal sobre Fran Pérez?

   Sí, no hi ha cap dubte que era penal
   No, em sembla que toca pilota
   No ho sé, és impossible veure la jugada i hauria d'haver anat al VAR
Veure els resultats (629 vots)