ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Enric Morera proposarà a les Corts una declaració de recuperació del València

Per Pablo Marquez · 24 Maig, 2022

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha atés als mitjans de comunicació i ha deixat titulars interessants sobre la situació que travessa el València CF. El president ha reaccionat després dels àudios d’Anil Murthy on explicava les seues intencions d’enviar a judici a la Generalitat Valenciana pel Nou Mestalla. 

Per esta raó, Enric Morera ha pres la decisió d’instar a les Corts Valencianes a presentar una declaració dirigida a Peter Lim per a poder traslladar-li un missatge de recuperació del València CF. Des de les institucions públiques existeix una gran preocupació sobre el València i volen reaccionar ja per a evitar problemes futurs. 

Les declaracions d’Enric Morera

La preocupació és real i ja ha arribat als grups parlamentaris, que són els que impulsen l’activitat de les Corts. En aqueix sentit són els grups els que haurien de prendre una determinació per a unànimement, amb molta visió institucional. El propietari està a Singapur i crec que un missatge unànime a través d’una declaració institucional seria molt útil per a poder buscar solucions a la situació que pateix el València.

Les Corts com a representants de la voluntat del poble valencià haurien d’expressar-se en una declaració institucional que haurien de pactar els grups. En la present legislatura hem pactat deu i crec que seria un bon missatge, en positiu i institucional però també buscant solucions a la situació. Jo em dirigiré als grups, per a fer-los veure aquesta necessitat aquest objectiu.