ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

En Portugal veuen com “una realitat” el fitxatge de Koba Leïn per l’Sporting Club

Per Manel Rumbau · 12 Gener, 2024

El cas Koba Leïn ha sigut tota una sorpresa en l’actualitat valencianista. El diari portugués Récord informava ahir que l’Sporting de Portugal, un dels equips punters del país, estava més que interessat en incorporar al migcampista valencianista que, actualment, milita en un altre equip de Portugal com és l’Estoril. 

Sorpren aquesta situació al no comptar el jugador amb un protagonisme molt gran al Estoril, així com els 6-7 milions que estaria dispost a pagar l’Sporting al València segons va assegurar Tribuna Deportiva. I és que Koba ha participat en 14 partits aquesta temporada, però amb un paper irregular, sense arribar a convertir-se en un jugador indiscutible a Portugal.

Tot i això, cal recordar que el futbolista francés està cedit en l’FC Estoril fins al pròxim 30 de juny amb opció de compra i té contracte amb el València fins a juny de 2025. Per tant, si el club portugués està disposat a ‘tallar’ la cessió, el València escoltarà l’oferta del Sporting de Portugal per Koba Leïn.

Pràcticament una realitat

Segons va confirmar anit Rui Viegas a Plaza Ràdio, periodista portugués del diari Renasença, el fitxatge de Koba Leïn per l’Sporting de Portugal és “quasi una realitat”. Viegas va afirmar que l’operació no podria tancar-se mai per menys de 4 milions i que, d’aquesta forma, el preu de la mateixa podria oscil·lar entre 4 i 6 milions d’euros. 

A més, davant aquesta situació, creu que és perfectament normal que l’Sporting s’interesse per un jugador així donada la situació de l’equip en el centre del camp i, per suposat, amb el seu rendiment amb l’Estoril aquesta temporada.