La millor informació del ValènciaCF en valencià

En este avió viatjarà el València a Sevilla
,

En este avió viatjarà el València a Sevilla

COMPARTIR

El València està ultimant tots els preparatius per a la final de Copa del Rei davant el Betis del 23 d’abril. Després de conèixer l’equipació que utilitzarà el conjunt blanquinegre, al seu ambaixador (el Piojo López) i la venda d’entrades, ja es sap com serà l’avió amb el qual el primer equip viatjarà a Sevilla, que lògicament serà diferent del que utilitzen habitualment.

“Broncos y coperos”

Segons Onda Deportiva, l’avió a l’anada portarà el lema de “broncos y coperos”, mentres que en cas de guanyar, a la tornada lluirà un missatge que encara es desconeix. De moment, els jugadors i el cos tècnic han decidit quedar-se al marge de totes estes decisions, ja que consideren que és moment de centrarse únicament en l’àmbit esportiu.

El pla del València

El València viatjarà a Sevilla el divendres 22 d’abril pel matí i s’allotjarà a un hotel que es troba al centre de Sevilla. Este mateix dia 22, però ja de vesprada, tindran la primera oportunitat de xafar la gespa de La Cartuja en la primera sessió d’entrenament abans de la final. També en l’estadi tindrà lloc la roda de premsa prèvia al partit més important de la temporada.

Europa

València i Betis seran els protagonistes d’una final de Copa que il·lusionà a dos masses socials espectaculars. S’espera un ambient festiu des del dia anterior a l’enfrontament, i una vegada comence ja no hi ha amics. La Copa del Rei pot valdre un bitllet per a l’Europa League la pròxima temporada.