+  ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

Empat que bé podien haver estat 3 punts (0-0)

Per Blanquinegres · 21 Septembre, 2014

Empat sense gols davant l’Il·licità. Les sensacions continuen sent bones i el Mestalla s’agarra a la mitja anglesa.

 

Bon punt el que ahir va obtindré el grup de Curro Torres, davant un dels galls de la competició, l’Elx Il·licità de Vicente Mir.

Malgrat la setmana de compromisos amistosos que ha tingut el Mestalla esta setmana, el rendiment que ahir va donar el filial blanquinegre al Díez Iborra va ser immillorable. Sols va falta el més important a açò del futbol, el gol. Amb el seus bon toc de baló per bandera el València proposava atacs més estàtics i de més possessió, mentres que el conjunt franjiverd eixia amb més insistència amb velocitat al contraatac. Però qui va disposar de la primera oportunitat per tal d’avançar-se al lluminós va ser el conjunt local, mitjançant un penal en contra dels ché. Per segona jornada consecutiva el VCF Mestalla patia la decisió del col·legiat. Afortunadament, Jaume va aparèixer i va parar el llançament i el va enviar a treta de cantó. El Mestalla, encara que en el contratemps del llançaments des d’els 11 metres va continuar amb el seu treball  i va obtindré la recompensa d’altre penal a falta de 10 minuts per al descans, però esta volta, a favor dels interessos blanquinegres. Un penal que va arribar acompanyat de targeta roja per al meta del conjunt alacantí. Desafortunadament, ahir va ser el dia del porters i Pol va desviar la pilota.

A la segona part, el València va eixir en tromba coneixedor de la superioritat de la que gaudia al verd del Díez Iborra, però amb el pas dels minuts el conjunt franjiverd va acabar agafant protagonisme a l’encontre, encara que al verd contava amb un efectiu menys. Les sensacions després dels 90 minuts foren positives. Amb el punt d’ahir el conjunt de Curro Torres suma 5 punts de 12 possibles. Cap de setmana tancat i cap i cames preparades per a la pròxima setmana davant el Gimnàstic de Tarragona a l’Antonio Puchades.