+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

Empat del Mestalla davant l’Olímpica d’Algèria (1-1)

Per Blanquinegres · 21 Juliol, 2016

El VCF Mestalla de Curro Torres ja s’entrena en el seu stage de pretemporada a San Pedro del Pinatar (Múrcia). De nou, el filial valencianista s’entrena i preparar a estes instal·lacions de cara a la propera temporada.

El carrusel d’amistosos començà en la jornada d’ahir en un partit on el Mestalla va posar a prova a la selecció sub 23 d’Algèria que participarà en la competició olímpica de futbol als propers JJOO de Rio. A la fi dels 90 minuts el resultat va ser de 1-1.

Els valencianistes hagueren de superar el gol inicial dels africans poc abans del temps de descans amb el gol de Sito. En la segona part, tot i les bones intencions blanquinegres el marcador no va patir cap variació abastant un empat després de la derrota del passat cap de setmana al amistos disputat davant el primer equip del VCF (5-0).

El ‘B’ valencianista continuarà amb la seua posada a punt, com els homòlegs del primer equip, buscant el punt òptim per competir al grup tercer de la Segona divisió B.