+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA  

CRÒNICA Olot 0-0 Mestalla: Empat de garra i coratge

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2015

Partit per al VCF Mestalla davant un rival directíssim. La visita a Olot, es preveia com un dels últims passos definitius per tal de certificar la permanència. Amb només 15 punts en joc per acabar la Lliga, els 3 punts s’antullaven quasi com definitius per deixar l’assumpte pràcticament per certificar la setmana pròxima a l’Antonio Puchades, tirant de matemàtiques.

El primer temps va servir per vore, novament, la versió competitiva i aguerrida que als últims partits els xics de Curro Torres demostren al camp. Amb una primer meitat sense gols, el Mestalla, amb la pluja de testimoni, va tindre la més clara en una acció a pilota parada. Will Zahibo estavellava la pilota a la fusta de la meta defensada per Wilfred. El conjunt local també va tindre les seues al primer acte, però a l’igual que li va passar als blanquinegres, els pals que formen la porteria van impedir el gol per dos voltes, llevant-li feina a Jaume.

La pluja la qual estava present des d’el mateix inici de partit començava a deixar un verd molt enfangat, la qual cosa afectava cansant més les cames dels 22 protagonistes.

L’inici del segon acte de joc va començar amb un Mestalla que va demostrar un punt de voluntat més que el rival. El Mestalla no fugia de portar el pes del joc. Eixa versió del Mestalla va difuminar-se prompte i els de Curro Torres van tornar al pla inicial. Esperar i eixir amb velocitat, aprofitant la presència d’homes com Nacho Gil, Salva, Tropi, Fernando Cano.

La primera substitució per als valencianistes arribava de forma obligada. Fernando Cano havia de retirar-se per un esquinç. El juvenil Fran Navarro, el substituïa. Més tard Curro Torres donava entrada a Dani Ramírez i Nacho Vidal.

Més pobra de ritme esta segona meitat, els canvis a ambdós equips va contribuir a això,  les ocasions de la primera meitat brillaren per la seua absència al partit. Aixó si, l’Olot va tindre minuts en els quals ofegava al Mestalla, tot i això la porteria defensada per Jaume es mantenia sense estrenar, gràcies a un gran treball defensiu col·lectiu. Als últims intents els joves del VCF Mestalla va acabar matant el partit a camp contrari tractant d’apurar les seues opcions per sumar els 3 punts.

Finalment, l’empat sense gols serveix per no frenar la bona dinàmica i no deixar mai de sumar encara que siga d’un en un. La jornada pròxima s’antulla vital per deixar enllestit la permanència el més ràpid possible. El rival, no ho ficarà fàcil, ja que el Reus es troba clavat de ple en la lluita per els Play-off’s d’ascens però amb la força de l’Antonio Puchades tot és factible.