Empat a Osca per a despedir la temporada

Per Blanquinegres · 22 Maig, 2021

Empat del València CF davant l’SD Osca en El Alcoraz. Repartiment de punts en l’última jornada de LaLiga, on cap dels dos equips va aconseguir trastocar el marcador inicial al llarg dels 90 minuts de joc més el temps afegit.

Un resultat, el 0-0, que propicia el descens del conjunt local a LaLiga Smartbank i que suposa el punt final a una temporada difícil per al València CF, que tornarà a la càrrega la pròxima temporada amb l’ambició de millorar la seua posició en LaLiga.

El Valencia CF va eixir a la gespa amb l’objectiu d’acomiadar la temporada amb una victòria davant una SD Osca molt necessitada i a la qual, amb la victòria de l’Elx CF, només li valia una victòria per a salvar la categoria.

La primera part, molt igualada entre tots dos equips, va destacar com a gran protagonista en clau valencianista el porter Jasper Cillessen, que va deixar diverses intervencions de mèrit per a contenir les ocasions del conjunt alt aragonés.

Després del descans, Maxi Gómez va posar a prova els reflexos del porter local amb una volea des de la frontal i va ser l’ocasió més perillosa per als nostres.

En l’intercanvi de colps els jugadors de la SD Huesca van apretar buscant una victòria que els donara opcions de quedar-se en Primera i en el 78’ el pal de la porteria de Cillessen va evitar el gol de Sandro en un tret des de fora de l’àrea. Yunus Musah va marcar en un contraatac en els últims instants, però el gol no pujaria al marcador per posició il·legal.

Crònica: Valencia CF