+  PRIMER EQUIP  

Empat a 3 entre el VCF i el Mestalla

Per Blanquinegres · 25 Març, 2016

L’última sessió de la setmana a les ordres de Gary Neville, abans de marxar amb Hodgson, va completar-se amb una ‘paxanga’ entre els pocs integrants del primer equip i el VCF Mestalla de Curro Torres. Un duel programat per tal de vore el nivell competitiu dels de Gary Neville abans de marxar de vacances i entrar dins la setmana més important de la temporada i així no perdre l’oportunitat de certificar la permanència el més prompte possible i evitar problemes majúsculs.

Este partit sorprenentment va acabar amb un resultat d 3 a 3. Piatti, Rodrigo i Danilo foren els golejadors dels del primer equip, Cano, per partida doble i Arango foren els protagonistes al filial blanquinegre. El més sorprenent encara va ser els transcurs del partit. 0-2 va ser l’avantatge que els de Curro abastaren davant els de Neville. Un colp dur d’assimilar al tractar-se d’un partit entre els dos conjunts blanquinegres i a més, coneixent els moments pels quals travessen tots dos conjunts.

Finalment, el Mestalla va llevar el peu de l’accelerador davant la vergonya que el València CF estava patint davant el seus homònims. El resultat final de 3-3 no amaga la trista imatge mostrada davant un conjunt, això si en un moment dolç de joc, de Segona divisió B.