Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Dani Parejo defineix amb una paraula a “València”

Per Alex Alfaro · 12 Gener, 2023

Un dels jugadors que més amor ha sentit pel València ha sigut Dani Parejo. L’antic capità va abandonar el club en estiu de l’any 2020, ja que Meriton Holdings no el volia a la plantilla. Ell sempre ha guardat un gran record de la seua etapa en el València. Sempre ha parlat bé de la ciutat i encara el valencianisme recorda amb molta pena aquella última entrevista en la que va plorar mentre es despedia del valencianisme.“Quan vaig arribar a Valencia amb ell era un xiquet. Estava al Valencia, un club gran a nivel mundial. Quan aplegues estàs en una bambolla i no valores el que tens”, va comentar fa poc en una entrevista per al portal Relevo.

Hui ha tornat a parlar sobre el València, esta vegada en declaracions per a Ràdio Marca on ha tractar de definir amb una paraula diferents llocs que d’alguna o altra manera han marcat la seua trajectòria com a futbolista professional. Estes han sigut algunes de les seues paraules triades:

  • Coslada: “És la meua vida, lo millor”
  • Valdebebas: “La meua infància”
  • Londres: Ennuvolat
  • Getafe: Il·lusió
  • València: La meua casa 
  • Vila-real: “Com et diria jo, porte poc temps però des del primer dia m’han tractat genial. Per a mi ha sigut la millor decisió que he pres després de la situació que tenia. És un club top 3 o top 4 en com fer les coses”