ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Emery vol a Parejo per al Vila-real

Per Pablo Marquez · 04 Agost, 2020

Unai Emery vol aprofitar-se de la famosa llista negra del València i ha pensat en alguns jugadors de l’equip de la Capital del Túria que podrien jugar Europa amb el submarí groc.

Segons ha informat Superdeporte, Unai Emery ha demanat a la secretaria tècnica del Vila-real el fixatge de Dani Parejo per a poder reforçar el migcamp. Emery vol un migcampista organitzador, perquè tant Bruno Soriano i com Santi Cazorla han abandonat l’equip castellonenc.

UN ENTRENADOR QUE CONEIX PERFECTAMENT A PAREJO

Dani Parejo va arribar al València quan Unai Emery era l’entrenador del club. Per això, el tècnic basc coneix molt bé al futbolista i ha vist durant els anys com el futbolista de Coslada ha evolucionat i s’ha convertit en una referència del València.

El Vila-real esperarà tot el necessari per a fitxar a Parejo, perquè és conscient que el València no compta amb el futbolista. De fet, Dani Parejo sempre ha volgut quedar-se en el club i retirar-se com va dir en una entrevista la setmana passada. No obstant això, Parejo ja coneix per part d’Anil Murthy que el club no vol la continuïtat del capità.

El migcampista de Coslada pensa en el seu futur i l’opció del Vila-real no li desagrada, perquè la seua família està en València i Vila-real seria un destí proper. Per tant, el capità pensaria en la seua estabilitat.

Durant les pròximes setmanes es parlarà molt del futur de Dani Parejo, però tot fa indicar que està més fora que dins del club en el qual vol retirar-se. La mala relació amb Meriton Holdings, el seu salari elevat i el desig del propietari de fer una revolució en la plantilla han sigut els condicionants de què Parejo no continue la pròxima temporada en l’equip valencianista.