ACTUALITAT  

Emery parla sobre el seu pas al València: “No ho puc oblidar”

Per Joan Marc García · 26 Octubre, 2023

Unai Emery, exentrenador del València CF i del Villarreal entre altres, està fent realment un molt bon paper en la banqueta de l’Aston Villa, el qual va agafar a mitat de la passada temporada estant en llocs de descens i va acabar classificant-lo per a la Conference League. Ara, els de Birmingham es troben en quinta posició a tan sols 4 punts del Tottenham, líder de la Premier.

L’exentrenador del València ha parlat sobre el València a una entrevista a Relevo. El tècnic basc ha explicat com va afronat l’oferta que va rebre del València: “Et crida el València i no pots dir que no, has de dir que sí, és una oportunitat”. A més, afegia: “Un amic del meu poble em deia que amb més anys d’experiència encara ho podria haver fet molt millor a Mestalla, i jo li dic que el passat, passat està”.

Emery també ha explicat a la citada font el que significa el club de Mestalla per a ell: “En eixos quatre anys el València em van donar a conéixer a Europa, estar el tercer a LaLiga, jugar Champions, tindre un nivell de futbolistes on jo ja em vaig haver de macerar… No ho puc oblidar“. A més, afegia: “en tots els clubs que he estat tinc al meu cor una part d’ell, ho portaré sempre”.

Unai Emery i la seua relació amb el Nou Mestalla

Onze anys després de la seua eixida del València, Unai Emery continua unit a València, ja que és on té fixada la seva residència a Espanya.

L’entrenador ha analitzat la complicada situació econòmica, social i esportiva del club: “El València ha viscut una circumstància que no la vol ningú, és un club que sempre ha estat entre els dos o quatre d’Espanya i ara esportivament no pot tindre aquest potencial“, explica.

A més, Emery també ha parlat sobre la situació del Nou Mestalla: “Jo visc molt a València, i cada vegada que passe pel Nou Mestalla, el 2008 estava igual que ara. Estem en 2023, han passat quinze anys i jo en aquell moment tenia la il·lusió i el somni d’inaugurar el nou Mestalla. Perquè quan jo vaig arribar el 2008 i jo vaig signar dos anys, estava previst el segon any meu inaugurar el nou Mestalla. Ara cada vegada que passe per allí, em dóna un poc de pena“.