ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

“Els únics que estan a l’altura són els aficionats”

Per Alex Alfaro · 22 Abril, 2023

Baraja ha parlat aquest matí en la roda de premsa prèvia a la trobada de demà enfront de l’Elx

AFICIÓ:  “No tinc cap dubte que la nostra afició estarà amb nosaltres demà. Els únics que estan a l’altura de la història d’aquest club són els aficionats. Quan guanyàvem títols i jo era jugador, estaven. Ara, també”

MALA RATXA:  “Coses negatives no m’interessen ara”

BAIXES:  “Hem intentat durant la setmana recuperar jugadors lesionats, alguns han respost bé i altres ho han intentat i no han sigut capaços. Nico estarà i Castillejo no ha pogut arribar”

ÀRBITRES: “Respecte als àrbitres, sempre m’he manifestat en una mateixa idea. Quan tractes de ser respectuós provoca que el nostre aficionat se senta sol. És evident que no estem contents amb això de l’últim partit però no serveix de res lamentar-se”
DUBTES SOBRE LA SEUA FIGURA: “Estic fort. L’única cosa que necessite és guanyar. No llig totes aquestes coses”

ESQUEMA: “L’equip s’adapta molt bé als canvis. No és una qüestió de 442, 433 o 532, l’única cosa que desitge és aconseguir la victòria i donar-li una alegria als jugadors i l’afició”.

ASPECTES A MILLORAR: “No he notat gens diferent. Hi ha determinades coses que hem de millorar i ens hem centrat en el com. Hem treballat com guanyar. Necessitem solidesa, ser fortes i aprofitar les ocasions a dalt i fer gol”
PAULISTA: “No m’agrada puntualitzar. Gabi és molt important per a nosaltres, té jerarquia, experiència i caràcter i volem que tots els jugadors importants tinguen la seua millor versió. Ell ho és i ha superat una lesió i quan ho veja en condicions d’entrar entrarà”