Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els únics dos jugadors als quals va xiular Mestalla en la presentació

Per Alex Alfaro · 06 Agost, 2023

Mestalla es pregunta, a l’uníson, «On estan els fitxatges?». És el resum perfecte a un Trofeu Taronja que, este dissabte, no va ser la festa del valencianisme que acostuma a ser. L’Aston Vila va assestar un colp de realitat majúscul després d’haver guanyat els cinc partits de pretemporada previs davant rivals de menor talla

I a pesar que efectivament la crítica anava dirigida a la llotja, on estaven asseguts persones com Lay Hoon, Javier Solís o Inma Ibañez, Mestalla també va mostrar el seu cabreig cap a dos jugadors en diferents moments del partit.

Els únics xiulius que van haver durant la presentació va ser a Samu Castillejo. Va ser el primer a eixir del grup de davanters i Mestalla li va demanar una vegada més la seua eixida, encara que tampoc va ser res de l’altre món ja que a Mestalla únicament havien cinc mil persones en eixe moment.

Mentrestant, durant el partit es va produir una altra imatge que va cridar poderosament l’atenció. I és que mentre la pilota estava en joc, Paulista va decidir enfronta-se amb un aficionat. Eixe gest va ser retret pel públic en el moment en el qual Rubén Baraja va decidir llevar-lo del terreny de joc.