Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Els tres motius pels quals el València encara no ha fitxat

Per Alejandro Fernandez · 23 Gener, 2023

El València necessita reforçar-se en aquest mercat d’hivern en el que queden 8 dies i encara no ha signat a cap jugador. Després de les vendes del passat mercat d’estiu i les lesions dels jugadors en aquesta primera meitat de la temporada, el club ha de portar jugadors que completen la plantilla, però encara no ho ha fet per tres motius principals, segons informa la Cadena Ser.

El primer motiu pel qual el València encara no ha fet front a un fitxatge en aquest mercat d’hivern és la limitació econòmica que té l’entitat en l’actualitat. El club disposa d’al voltant de 7,8 milions d’euros per a fitxar, però per aquesta quantitat econòmica és difícil trobar jugadors a l’hivern.

El segon motiu és que la direcció esportiva del club li ha posat damunt de la taula 20 noms de futbolistes a Gattuso, però cap d’aquests noms ha convençut a l’entrenador del València. A Gattuso li agraden jugadors que valen més diners i que l’equip no es pot permetre.

El tercer motiu pel qual el València encara no ha fitxat en aquest mercat és perquè està esperant que els clubs dels jugadors que desitja Gattuso baixen les seues pretensions econòmiques i demanen menys diners per futbolistes, que no volen quedar-se, o que el club vol donar eixida.

El València compta amb un pressupost per a fer fitxatges a l’hivern, l’arribada del pivot és la prioritat de l’entrenador, i després, l’arribada d’un altre jugador, que pot ser un interior.