ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els tres missatges de Baraja cap als jugadors

Per Alex Alfaro · 13 Abril, 2023

El València arriba als últims 10 partits amb la necessitat de sumar la meitat dels punts per a salvar la categoria i no descendir a segona divisió. Per a això, Baraja necessita que tots els jugadors de la primera plantilla estiguen al 100% i traguen el seu màxim rendiment. No hi ha una altra opció.

El vestuari del València està tocat, però no està afonat. La derrota contra l’Almeria ha suposat un pas arrere en la carrera per evitar el descens a segona dipvisió, però també ha servit per a fer autocrítica interna.

En aquest context, el diari Superdeporte ha revelat les tres claus que ha donat al vestuari: no baixar els braços mai passe el que passe, tindre el cap fred i ser positius i, per damunt de tot, millorar molts aspectes de joc des del treball diari

Baraja té la certesa que per a salvar-se no hi ha una altra clau que no siga el treball diari a la Ciutat Esportiva de Paterna. El Pipo ha tractat d’alçar al grup i crear un ambient positiu i optimista de treball de màxima exigència i responsabilitat per a donar-li la volta a la situació

No obstant això, ara l’important és sumar punts. Mai abans en la història del València han importat menys les sensacions i han importat més els punts. Sumar 14 punts de 30 hauria de ser suficients, però significa mantindre l’agonia fins a l’últim partit a Sevilla enfront del Betis.

La primera de les batalles a Mestalla serà enfront del Sevilla diumenge que ve a partir de les 21.00. El vestuari del Sevilla té clar que en cas d’aconseguir la victòria significa la seua salvació de manera virtual i estan convençuts que posaran les coses veritablement complicades al València.