ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els tres descartes de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa

Per Blanquinegres · 07 Juny, 2024

Luis de la Fuente ha fet pública la llista definitiva de la selecció espanyola per a l’Eurocopa d’Alemanya. Finalment cauen Cubarsí, Llorente i Aleix García. Amb un emotiu vídeo locutat per Rafa Nadal, la Real Federació Espanyola de Futbol ha donat a conéixer als 26 futbolistes que representaran a la Roja en terres germàniques.

Luis de la Fuente havia donat primer una prellista de 29 jugadors que havia de deixar en 26 abans de la mitjanit d’aquest divendres 7 de juny. I és que hui divendres la UEFA havia de tindre la llista tancada de tots les selecciones participants en l’Eurocopa d’Alemanya.

Una llista de 29, però amb 26 jugadors que tenia ja perfilats en la seua ment si no hi havia problemes. “Ho tinc clar, però veurem la seua evolució. Igual algun dels jugadors que poden estar ocupen un altre lloc”, va dir el dia de l’anunci.

La selecció espanyola de futbol debutarà en l’Eurocopa el pròxim 15 de juny davant els Croàcia de Luka Modric. El segon partit de la fase de grups serà davant Itàlia el 20 de juny i el tercer partit serà davant Albània el 24 de juny.