ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els titulars més destacats de la roda de premsa de Voro

Per Alex Alfaro · 01 Febrer, 2023

BAIXES: “Tenim les baixes de Justin, Nico, Jaume i Thierry per a demà”

SITUACIÓ: “És una situació que assumisc amb la responsabilitat de sempre per a des del treball millorar la situació i eixir d’aqueixes posicions perilloses”

PARTIT DE DEMÀ: “Demà tenim un partit molt complicat i que tots els futbolistes volen jugar. Anirem amb tota la il·lusió del món a competir i a posar-lo difícil. És un partit perquè facen un pas al capdavant. Anirem amb tota la il·lusió i confiança”

SITUACIONS DELICADES: “Totes les situacions en les quals he estat van lligades als rendiments. Abans del Mundial l’equip ha estat prop de tindre bons resultats. La situació ja està explicada i tenim temps per a treballar i que l’equip competisca”

VESTUARI: “Per experiència, no hi ha una ruptura d’un vestuari que estava en contra d’un entrenador. Jo als futbolistes els he dit que necessitem del seu esforç i compromís i jo faig un pas al capdavant per a millorar”

SITUACIÓ DEL CLUB: “No soc jo qui ha de parlar sobre temes que no són estrictament esportius. No soc jo qui ha de parlar com a entrenador, que a més acaba d’arribar, sobre els temes sobre els quals m’estàs preguntat”

AFICIÓ: “Jo no puc demanar res a l’afició però el dia de l’Athletic el comportament del públic va afectar en el nerviosisme de l’equip. I espere el suport del públic en aquesta situació”

RESPONSABILITAT: “És un fet de responsabilitat esta ací. Jo no acabe d’arribar i si perdem tots els partits haurà d’arribar un altre. Jo això ni ho pregunte, ja ho sabem tots

EXPERIÈNCIES PRÈVIES:Jo he estat en eixa banqueta en situacions difícils. L’any en què vaig debutar baixem de primera divisió. És una qüestió de fer un pas al capdavant tots”