ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els terminis de recuperació de la perillosa lesió de Guedes

Per Alex Alfaro · 15 Març, 2023

Gonçalo Guedes arrossega una lesió en el genoll esquerre des del 25 de febrer. L’extrem, propietat del Wolverhampton i cedit al Benfica fins a final de temporada, va haver de ser substituït contra el Vizela per un colp en el genoll.

El que semblava un simple traumatisme ha acabat sent una lesió més greu per la qual l’atacant lusità ha hagut de passar per quiròfan. El Benfica ha emés un comunicat en el qual informa que l’ex del València CF ha sigut “operat amb èxit de l’artroscòpia del seu genoll esquerre”. El temps de baixa estimat és de quatre a sis setmanes.

En el Benfica hi havia temor amb la lesió de Guedes. L’extrem estava rendint a bon nivell, amb ganes de reivindicar-se després de no haver oferit el nivell esperat en la Premier League.

Roger Schmidt, entrenador del Benfica, en la roda de premsa posterior a la victòria de les àguiles contra el Marítimo, va detallar que el temps de baixa estimat és de “entre quatre i sis setmanes”. Gonçalo Guedes, si accelera la seua recuperació, podria tornar als terrenys de joc en el partit de tornada de quarts de final de Champions League. El Benfica encara no coneix al seu rival.