ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els terminis de recuperació de Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 26 Septembre, 2023

El València està patint les lesions en la primera part de la temporada. Una plantilla curta i amb jugadors sense experiència a l’hora de disputar 35 partits per temporada en LaLiga, provoquen que de forma pràcticament segura, Baraja haurà de fer front a lesions de jugadors pràcticament totes les setmanes.

Sense anar més lluny enfront de l’Almeria, Rubén Baraja no va poder comptar amb sis jugadors: Paulista, Jesús Vázquez, Sergi Canós, Yaremchuk, Foulquier i Alberto Marí. El central brasiler va tornar a entrenar en el dia d’ahir i té opcions d’arribar al partit enfront de la Reial Societat de demà.

Per part de Jesús Vázquez, va sentir les molèsties mentre calfava contra l’Atlètic de Madrid dissabte passat 16 de setembre i li va comunicar a Baraja que tenia bones sensacions per a jugar. Al llarg de tota la setmana passada li han realitzat proves mèdiques per a determinar exactament l’abast de la lesió.

Segons ha informat Plaza Deportiva, té un dolor en la part baixa de l’esquena i això provoca una clara limitació dels moviments a l’hora de realitzar exercici. Per al partit de demà està descartat i és dubte per al partit enfront del Betis, però arribarà molt just. El més segur és que Jesús Vázquez haja d’esperar al pròxim 7 d’octubre per a viatjar a Mallorca