La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els tècnics que té Lim damunt la taula per a substituir a Bordalás
,

Els tècnics que té Lim damunt la taula per a substituir a Bordalás

COMPARTIR

Després de la marxa d’Anil Murthy, Jorge Mendes ha tornat a activar-se i ja s’esperen canvis molt importants en el València CF. En primer lloc, cal recordar que ahir eixia la notícia que Gennaro Gattuso estava camí de Singapur per a reunir-se amb Peter Lim amb l’objectiu de convertir-se en el pròxim entrenador del València CF. 

Peter Lim busca entrenador

El màxim accionista ha sondejat a diferents entrenadors per a veure quin estaria disposat a entrenar al club de la Capital del Túria. De fet, segons ha informat el diari AS, Peter Lim té damunt la taula els noms de Gennaro Gattuso, Vicente Moreno i Paco López. No obstant això, estos no són els únics entrenadors que tenen la possibilitat de dirigir el València CF, però sí que són els principals candidats, especialment l’italià. 

Jorge Mendes torna a València

Després d’uns anys en els quals no ha tingut molta transcendència, Jorge Mendes torna a València de la mà de Peter Lim per a tindre un pes important en les decisions sobre el club. De moment, Gennaro Gattuso, entrenador representat per ell, ha viatjat a Singapur per a mantenir una conversació amb Peter Lim i veure si pot ser el nou tècnic del València CF. 

D’altra banda, sense cap estructura esportiva, tot fa indicar que un gran percentatge dels fitxatges que es faran en el mercat d’estiu seran baix la influència de Jorge Mendes. El representat portugués té una gran xarxa de futbolistes i podrien arribar al club valencià tal com ho han fet al llarg dels últims huit anys. 

Bordalás no sap res

Bordalás porta completament incomunicat tota la setmana. No ha rebut cap informació exclusiva des de dins del club, és a dir: coneix exactament el mateix que qualsevol aficionat i es va haver d’assabentar de l’acomiadament d’Anil Murthy a través dels mitjans de comunicació. Encara que el seu equip de treball es troba preparant la pretemporada, encara no hi ha rebut cap comunicació oficial que seran ells els que s’encarreguen d’això.