ACTUALITAT  

Els supuestos en els quals Mosquera podria jugar els Jocs Olímpics de París

Per Eva Tortajada · 10 Juliol, 2024

El Seleccionador nacional per als Jocs Olímpics de París 2024, Santi Denia, ha fet oficial aquest 10 de juliol la llista dels 18 jugadors que conformaran l’equip masculí de futbol per al torneig que començarà a finals del present mes. D’aquesta manera, al només entrar 18 jugadors a la convocatòria, quatre dels 22 que conformen la llista inicial es queden fora de l’equip, malgrat que viatjaran amb la resta a França com a recanvis.

Un d’aquests jugadors que no ha entrat en aquesta llista de 18 futbolistes ha sigut Cristhian Mosquera, malgrat haver sigut el millor central espanyol durant la campanya 2023-2024. El defensa valencianista, després de no ser inclòs en la llista de Luis de la Fuente per a l’Eurocopa, s’ha quedat fora també de la convocatòria de Denia per als Jocs Olímpics.

No obstant això, les possibilitats que Mosquera participe en aquest torneig no són nul·les. Mosquera, igual que els altres tres jugadors que no formen part dels 18 (Juanlu Sánchez, Iturbe i Camello), podrà formar part de l’equip en cas que un dels centrals caiga lesionat en qualsevol moment de la competició.

A més a més, cal destacar que aquesta condició per a participar no només inclou una lesió grave. La jove promesa valencianista també podria entrar a la convocatòria de manera momentània, en cas que un defensa patisca qualsevol mena de molèstia menor durant el torneig, sense la necessitat que el jugador afectat siga baixa per a tota la resta de partits.