+  PRIMER EQUIP  

Els secrets d’on farà la pretemporada el VCF

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2015

Així son les ultra modernes instal·lacions de Red Bull a Liefering-Salzburg on el VCF prepararà la seua pretemporada 2015-2016.

 

Tot i que encara resten 6 jornades per a finalitzar la temporada, el València CF comença a tancar detalls de cara a la pretemporada any 2015-2016. Sense la ‘Champions’ assegurada, l’entitat blanquinegra no pot tancar tot el que ha de ser la planificació per a la pròxima temporada, però com a publicat el diari Marca, el VCF tindria ja tancat el centre d’operacions dels de Nuno per tal de preparar la temporada, que tant de bo siga en la que el Club blanquinegre viatge per els millors escenaris del panorama europeu.

Les instal·lacions propietat de la beguda energètica, Red Bull i usades per el Red Bull Salzburg, van ser inaugurades el passat setembre. Este ultra modern complex esportiu compta amb 7 camps de futbol, dos pistes de gel, gimnasi, pista de kart, centre d’atenció mèdica… El VCF, donat este acord comercial, canviarà les instal·lacions d’Adidas, proveïdor oficial, on van residir l’any passat, per les de la marca del bou, molt vinculat al món de l’esport.

Al finalitzar l’estància a terres austríaques, els valencianistes viatjaran cap a Singapur, terra de Peter Lim, on per primera volta el València CF disputarà un partit. Encara falta conèixer si el Club participarà a alguna gira a algun país exòtic.