ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els resultats de les proves mèdiques de Diakhaby

Per Alex Alfaro · 04 Octubre, 2023

El València CF travessa el seu moment més delicat de la temporada quant a resultats… en gran part per la plaga de lesions que està patint i la curta plantilla de la qual disposa Rubén Baraja. L’últim a caure va ser Mouctar Diakhaby, que ahir es va sotmetre a proves per a determinar l’abast de la seua lesió.

El futbolista guineà estarà, en principi, fora més d’un mes, ja que després de les primeres exploracions que es va realitzar amb els serveis mèdics del club tot apunta una lesió en la musculatura isquiotibial que li tindrà de baixa entre quatre i sis setmanes, una duració variable segons avançe el procés de recuperació del futbolista, que ja treballa per a tornar com més prompte millor.

Diakhaby no estava en el seu millor moment de forma, però és hui dia el defensor de major jerarquia de la plantilla i a principi de curs va jugar fins i tot en la posició de migcampista.

En principi els dos futbolistes que estan més prop de tornar al terreny de joc són els dos laterals drets. Thierry Rendall, que es va retirar del partit contra la Reial Societat quan estava quallant una bona actuació, i Dimitri Foulquier, que ha estat tot el mes de setembre fora del camp per una lesió muscular de la qual ja veu la llum al final del túnel.