ACTUALITAT  

Baraja sol·licita reforços: Dos davanters, dos centrals i un porter titular si ix Mamardashvili

Per Mauro Pérez · 03 Juny, 2024

Rubén Baraja, entrenador del València CF, ha delineat clarament les seues necessitats per a reforçar l’equip de cara a la pròxima temporada. Baraja ha sol·licitat la incorporació de dos davanters, dos centrals i un porter titular en cas que l’actual portera, Giorgi Mamardashvili, siga traspassat.

La sol·licitud de Baraja subratlla la necessitat d’enfortir diverses àrees clau de l’equip per a afrontar els reptes de la pròxima temporada. Els davanters sol·licitats busquen aportar més gols i opcions ofensives, mentre que els centrals afegirien solidesa i profunditat a la defensa, ja que els informes mèdics sobre Diakhaby no són bones i podria estar 1 any més de baixa, a més de tindre una línia curta en defensa amb la possible venda de Cenk, tal com informa el programa Sin Ataduras.

La possible eixida de Mamardashvili, qui ha despertat l’interés de diversos clubs a causa de la seua destacada actuació, ha generat la necessitat de buscar un reemplaçament de qualitat per a l’arc valencianista. Baraja ha deixat clar que qualsevol venda del porter ha d’anar acompanyada de la contractació d’un substitut de nivell titular.

Amb el mercat de fitxatges a punt d’obrir, s’anticipen setmanes d’intenses negociacions i decisions estratègiques per a conformar la plantilla que Rubén Baraja considera necessària per a aconseguir els objectius del club.