Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els quatre equips que volen a Lato

Per Alex Alfaro · 09 Juny, 2023

Toni Lato ara mateix és un jugador molt cotitzat en el mercat de fitxatges. Després d’una gran temporada a Mestalla i haver superat els 100 partits amb el club de Mestalla, no renovarà el seu contracte i a partir del pròxim 30 de juny deixarà de formar part del València.

Tal situació ha provocat que equips com Mallorca, Cadis o Rayo Vallecano, s’interessen en Lato. Ara, la llista ha augmentat amb un vell conegut.

El Getafe ha cridat a la seua porta. El conjunt blau el vol incorporar a l’equip com ja el va intentar fa exactament 365 dies. En aquells dies, el club va veure bé la seua eixida, Lato tampoc veia malament partir a Madrid, però Gattuso va frenar la seua marxa. Ara, la situació ha canviat i l’oferta getafense és una de les quals més convenç al lateral esquerre.

El club que presideix Ángel Torres vol incorporar al futbolista malgrat comptar encara amb dos incògnites importantíssimes. La primera, l’entrenador. El club vol que seguisca Bordalás, però el tècnic no sembla tindre’l gens clar, malgrat això Torres vol a Lato qui de fet guarda bona relació amb Bordalás de la seua etapa al València.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València C.F