La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els preus que solen tindre les entrades per a la final de Copa
,

Els preus que solen tindre les entrades per a la final de Copa

COMPARTIR

A més d’un mes per a la final de copa del Rei, la gent comença a planificar el seu viatge. El primer punt en l’agenda és saber com desplaçar-se fins a Sevilla: cotxe, bus i avió, eixes són les opcions que hi ha sobre la taula, encara que per a la majoria de opcions els preus s’han encarit fortment.  El segon punt en l’ordre del dia és triar on passar la nit / les nits, encara que els preus comencen a disparar-se a Sevilla per al 22, 23 i 24 d’abril.

Quan ja tens tot açò solucionat, queda afegir totes eixes despeses el preu de l’entrada. Ara mateix l’RFEF es troba a l’espera d’una reunió per a fixar el repartiment d’entrades i el preu de cadascuna d’elles.

Però el que si que sabem és que el preu no serà molt diferent al que ens trobem en temporades anteriors. L’any en què el València va ser campió, les entrades van oscil·lar entre els 55 i els 180 euros, sense tindre en compte revendes. Encara que la zona de les entrades del València (darrere de la porteria) es trobaven entre els 55 i els 90 euros.

Durant els pròxims dies l’RFEF i el tots dos clubs comunicaran més detalls sobre aquest tema. A partir d’ací començarà la lluita frenètica per fer-se amb una entrada per al gran moment.