Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els possibles rivals d’Espanya en huitens de final

Per Blanquinegres · 25 Juny, 2024

Espanya jugarà diumenge que ve 30 de juny a les 21.00 hores el seu partit de huitens com primera del grup B. Un partit que li mesurarà al millor tercer del grup A, D, E o F, circumstància que es coneixerà al final de la jornada del dimecres.

Trobem que en el grup A sembla molt improbable que Hongria, amb tres punts i tres gols en contra de average general, siga la millor tercera dels quatre grups. En el D tot apunta que siga Àustria la tercera, amb Països Baixos i França com a favorits a ocupar les dos places de clasificació directa i Polònia virtualment eliminada després de perdre els seus dos partits fins ara. En l’E està tot en l’aire perquè hi ha un quàdruple empat a una victòria entre Romania, Bèlgica, Eslovàquia i Ucraïna. I en el grup F, amb Portugal ja classificada com a primera, Turquia, República Txeca i Geòrgia poden ocupar qualsevol dels altres tres llocs.

En quarts els espanyols tenen la certesa que si passen es creuaran amb el guanyador del partit entre Alemanya, primera del grup A, i el segon del grup C, que a hores d’ara no és clar perquè mancant una jornada Anglaterra té 4 punts, Dinamarca i Eslovènia compten amb dos, i Sèrbia té 1.