Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del València durant el paró del Mundial

Per Sergio Botella · 13 Novembre, 2022

Després del partit disputat davant el Betis dijous passat, el València té per davant quasi dos mesos fins al pròxim partit de lliga a Vila-real. Per a intentar arribar de la millor manera a este partit, Gattuso i el seu cos tècnic han decidit es disputaran uns cinc amistosos per a tractar de mantindre el ritme competitiu de l’equip.

Abans de començar amb esta preparació, la plantilla comptarà amb uns dies de vacances i no tornarà als entrenaments fins al dia 22 de novembre ja sense els internacionals que estaran disputant el Mundial de Catar. La idea és que els entrenaments siguen similars als que han estat realitzant fins hui, és a dir, que les càrregues seran semblants.

El primer amistós que ja està confirmat és el que es disputarà el pròxim 16 de desembre a Mestalla contra el Nottingham Forest que es troba en la 18é posició en Premier League. A més, a falta de confirmació oficial sembla que un altre amistós serà davant el Clermont Foot com va informar el mitjà La Montagne després de les declaracions del seu entrenador comentant que farien un stage per Espanya.

Tots els partits es disputaran a Espanya després de la negativa de Gattuso a realitzar una gira internacional. El tècnic italià va comentar en roda de premsa que si tots venien a Espanya pel bon temps, ells no tenien necessitat d’anar a jugar a un altre lloc.