ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del València amb Voro i el futur de la banqueta del València

Per Alex Alfaro · 30 Gener, 2023

De nou Voro es fa càrrec d’un València en crisi després d’un altre projecte fallit de Peter Lim. L’entrenador valencià, que ara ocupava el càrrec de Team Mánager, es posarà el xandall este dimarts al matí per a començar a preparar el partit de Lliga contra el Reial Madrid del pròxim dijous en el Santiago Bernabéu -l’ajornat per la disputa de la Supercopa-. Voro sempre ha sabut que estant tan prop del primer equip podria tornar a tocar-li el paper d’ ‘apagafuegos’, però si li ho hagueren dit després de la derrota de l’equip en Zorrilla no s’ho hauria cregut.

Des del club asseguren que no es busca entrenador de manera activa. Però s’ha tantejat i s’han rebut propostes d’agents. A més, no es descarta que abans que acabe la temporada poguera arribar un nou tècnic. Però se li lleva l’adjectiu ‘interí’ a Voro per a tractar de donar confiança i mostrar estabilitat a una plantilla que ara mateix tremola com un flam quan ha d’eixir a competir.

 

Javier Solís ha parlat per als mitjans de comunicació després d’un intens dia a la Ciutat Esportiva de Paterna on ha explicat de forma resumida les decisions que s’han pres en el club en les últimes hores.

Eixida de Gattuso

“Sabeu tot ja pel comunicat que ha fet el club. S’ha arribat a un acord per a finalitzar la relació”

Fitxatges

“Complicat que arriben fitxatges. El club donarà explicacions quan finalitze el mercat. No em correspon parlar sobre aquest tema”

Qui ha pres la decisió?

“Ahir vam reforçar a Gattuso i hi ha vegades que cal ser honest en la vida. Molt agraït a la seua sinceritat”

Voro

“Voro fins al final de temporada”