Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del València després de la venda de Marcos André

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2023

A falta d’una setmana perquè es tanque el mercat, el València tracta de desbloquejar les operacions d’eixida i entrada per a intentar complir el compromís que va adquirir amb el tècnic el mes de juny.

Després de l’arribada de Sergi Canós i Pepelu -l’opció de compra de Cenk estava pactada abans de la renovació- al València li quedarien per tancar quatre o cinc fitxatges (“cinc o sis”, va dir Baraja abans de l’extrem del Brentford), encara que després va matisar que dependria de les condicions econòmiques i del joc net financer.

La principal novetat este dimecres és que l’eixida de Marcos André al Valladolid torna a estar molt a prop després que el club val·lisoletà haja acceptat pagar per un traspàs del futbolista.

L’eixida del davanter brasiler permetria al València millorar l’oferta que li ha de plantejar al Sevilla per Rafa Mir, el seu objectiu prioritari per a l’atac aquest mercat.

L’operació Selim Amallah també quedaria a tir en el moment en el qual Marcos André tanque la seua eixida al Valladolid. Només que hauria de dependre de l’ordre de prioritats d’altres posicions -Baraja vol futbolistes de banda i d’atac, encara que també reclamava un migcampista polivalent-.