ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del gendre de Juan Roig per al terciari del Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 02 Març, 2023

El grup inversor valencià Atitlan, controlat per Roberto Centeno (gendre de Juan Roig) i Aritza Rodero està negociant amb el València per a quedar-se amb els prop de 40.000 metres quadrats de terciari annex al nou estadi. Segons El Confidencial, el tracte està prop de ser tancat, la qual cosa aportaria la liquiditat necessària (al marge dels 80 milions que aporta CVC, per a acabar les obres del nou estadi.
Tal com ha revelat el citat mitjà de comunicació, la intenció del gendre de Juan Roig és promoure la construcció de dos edificis destinats a hotel i oficines i un centre comercial al costat de l’estadi i buscar possibles operadors per a poder llogar els diferents espais.

L’acord va ser ja anunciat per part d’Inma Ibañez en l’última junta d’accionistes. No obstant això, com ella mateix va admetre tot es troba supeditat a diferents fites urbanístiques. Ara el focus se centra en la resposta que l’Ajuntament puga donar a la proposta de conveni que va entregar el València en l’última reunió.

Lay Hoon va anunciar un comprador amb credibilitat del terciari en la Junta

“La meua companya Inma va explicar clarament que el nostre pla financer és vendre els actius immobiliaris no estratègics per a finançar part de la construcció. Podem generar entre 25 i 35 milions de fons amb este pla, en funció del mercat. Tenim un inversor amb molta credibilitat interessat a desenvolupar la nova zona terciària de Mestalla amb una oficina, un hotel i un centre comercial”.