ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans de Peter Lim per a la plantilla del València

Per Pablo Marquez · 28 Juliol, 2020

L’estiu a València es presenta actiu. El màxim accionista, Peter Lim, vol molts canvis a la plantilla del València i s’espera una revolució total. És conscient que s’ha de reduir gastos i la millor forma és alliberar als jugadors amb un salari més elevat.

Segons va informar Superdeporte, fins a dotze jugadors estarien a la llista de Peter Lim per abandonar el València. Estos futbolistes són: Dani Parejo, Rodrigo Moreno, Kevin Gameiro, Mangala, Jorge Saenz, Cillessen, Sobrino, Geoffrey Kondogbia, Francis Coquelin, Denis Cheryshev, Jason i Ferran Torres.

PESOS PESATS DE LA PLANTILLA

La idea és que tres dels cinc capitans que té el València no continuen la pròxima temporada. Anil Murthy ja va explicar que volia un projecte que potenciara l’Acadèmia del València i que els estandards siguen José Gayà, Carlos Soler i Jaume Domènech. A més, Rodrigo i Parejo són uns dels jugadors millors pagats de la plantilla.

Per això, el València vol vendre a Rodrigo, Parejo i Kondogbia. El club espera obtenir una bona quantitat per ells. Segons transfermarkt, el valor de Parejo són 20 milions d’euros. No obstant això, el migcampista ja ha deixat clar el seu desig de continuar en el club.

On el València espera traure més diners és en la venda de Rodrigo Moreno. El davanter valencianista té un valor de quaranta milions d’euros, però el València espera aconseguir una mica més. Cal recordar que l’estiu passat, el club va fixar el preu de venda de Rodrigo Moreno en seixanta milions d’euros, una xifra que hui sembla complicada.

En la venda de Kondogbia el València vol una xifra que supere els vint milions d’euros. No obstant això, el contracte del jugador estipulava una baixada del seu salari i açò podria provocar que Kondogbia es quedara en el club.

L’EIXIDA DE FERRAN TORRES

El jugador que pareix que abandonarà primer el València és Ferran Torres. El Manchester City pagarà al voltant de quaranta milions d’euros pel migcampista de Foios. Una xifra que ajuda al València a quadrar comptes de cara a la pròxima temporada.

El València ha de reduir el seu pressupost. Per això, contempla l’eixida de jugadors tan importants com Rodrigo, Parejo, Kondogbia i Coquelin. A més, de jugadors com Gameiro i Cillessen que encara tenen mercat i disposen d’un salari molt elevat per al club.

A més, el València vol desprendre’s de jugadors com Mangala, Cheryshev, Sobrino, Jorge Saenz i Jason perquè no compta en ells i consideren que no tenen lloc en la plantilla valencianista.