ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els pilars fonamentals del VCF es cauen

Per Josep Prats · 15 Juliol, 2020

A l’entitat valencianista, la crisi esportiva i social seguix en augment. La temporada del VCF és per a oblidar. Fa un any, el conjunt valencianista estava celebrant una Copa del Rei i la segona classificació consecutiva per a la Champions. Hui, sense director general i sense entrenador, Murthy ha agafat els comandaments del VCF a petició del màxim accionista, Peter Lim.

Segons ha informat Cadena Cope, l’entitat ja ha parlat amb alguns agents de futbolistes per a comunicar-li que no compten amb ell per a la pròxima temporada. Va ser el mateix president qui ho va dir a alguns jugadors abans del partit davant el Leganés.

El màxim accionista va donar l’ordre a Murthy d’executar la planificació de l’equip per a la pròxima temporada, sense importar-li la classificació per a l’Europa League. Lim sap que li costarà diners la revolució del vestidor, per això, vol començar ja amb la neteja sense haver finalitzat la temporada.

La mateixa emisora ha afirmat que en la llista negra de Lim estan: Parejo, Rodrigo i Coquelin. Tres pilars fonamentals dins i fora del camp.

El jugador de Coslada porta mesos criticant la gestió de Meriton i és el més perseguit pel president. La seua afinitat a Marcelino l’ha deixat marcat. El capità té ofertes de Villarreal, Betis i Sevilla. D’altra banda, Coquelin té l’interés del Mònaco, cosa que el jugador no veuria amb mals ulls.

Rodrigo també va quedar senyalat. Després d’algunes temporades en la rampa d’eixida, ara és el club qui vol vendre’l.

Coquelin s’unix a la resta d’integrants francesos que també estan en venda. Kondogbia, Mangala, Diakhaby i Gameiro tampoc compten per a la pròxima temporada.

El nom de Cillessen també apareix en eixa llista. Des del club pensen que la inversió feta per ell serà difícil de recuperar, però s’intentarà buscar-li una eixida.

Eixa llista negra la completen Sobrino i Correia, els quals han estat pràcticament desapareguts durant tota la temporada.

En una situació especial es troba Gonçalo Guedes. El seu talent és inqüestionable, però el seu rendiment ha estat molt lluny de l’esperat. Si arriba una bona oferta, el VCF es pensaria vendre’l.

Jaume Costa i Florenzi tornaran als seus clubs el pròxim diumenge quan acaben la seua cessió.

José Luis Gayà serà el capità del nou València. Acompanyat per homes com Paulista, Carlos Soler i Jaume Doménech, els quals tenen garantida la seua continuïtat.

També es compta amb Maxi Gómez, Piccini, Kang In, Wass i Cheryshev. En el cas de Ferran, el club seguix esperant una resposta per l’oferta de renovació. Ara la pilota està en el terrat del jugador.

D’altra banda, Manu Vallejo seguirà lligat a la disciplina valencianista, però sense descartar una cessió. El Cadis estaria interessat en l’operació.

Lato tornarà per a disputar-li el lloc a Gayà. Es compta també amb Vicente Esquerdo. Pel que fa a Guillamón, volen renovar-lo i estan en negociacions des de fa dos setmanes. El mercat dirà que es farà amb Jason i Jorge Sáez, el qual té un any més de cessió al Celta, però la seua falta de minuts pot fer que el VCF el respesque.