ACTUALITAT  

Els pilars de la plantilla demanen a Javi Gracia que continue

Per Cristian Año · 06 Octubre, 2020

Javi Gracia ha eixit este matí a entrenar amb els mateixos jugadors que ahir, sense conèixer cap incorporació nova. El míster confiava en rebre algun reforç de cara a esta nova temporada, però ni Anil Murthy ni Peter Lim ho han fet possible. És per això que Javi Gracia s’està pensant dimitir i deixar de formar part del València CF, ja que se sent enganyat pel Club.

Així i tot, Javi Gracia no ha pres una decisió final tot i mantindre una reunió amb Corona. El president també vol parlar en ell abans que el tècnic valore si quedar-se o marxar, però el que està clar és que Javi Gracia no està gens content i ha perdut la motivació. Com ja ha comentat en les últimes rodes de premsa, se sent defraudat, ja que no han complit les promeses que se li feren.

Després de conèixer la possible decisió de l’entrenador, els capitans i els principals pilars de l’equip s’han reunit amb ell per a donar-li suport i demanar-li que continue al capdavant del projecte, ja que entre tots volen salvar esta situació. Tan jugadors com aficionats entendrien la decisió de Gracia de deixar l’equip, però el tècnic és l’única esperança del València CF si se vol intentar salvar la temporada.