Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani podria estar 15 partits de sanció

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2022

Cavani va tindre una acció molt lletja en acabar l’últim partit del Mundial. En marxar-se a a el túnel de vestuaris, el jugador valencianista va colpejar la pantalla VAR tirant-la al sòl. Va ser una acció captada per totes les cambres i que van reflectir el cabreig de l’uruguaià després d’una injusta acció arbitral. I és que l’àrbitre va decidir no xiular un penal clar en una de les últimes jugades del partit el que hauria suposat l’oportunitat de marcar el tercer gol que hauria suposat la classificació als huitens de final de la Copa del Món.

Tal com ha informat Melchor Ruiz en la Cadena Cope, Cavani podria ser sancionat entre deu i quinze partits després de l’ocorregut. Seria una sanció que no afectaria el València C.F.

La sanció també afectarà a José María Giménez. El col·legiat  alemany no va tindre ni molt menys la seua millor actuació, però els uruguaians tampoc van estar correctes amb les seues reaccions i ho pagaran car.

No obstant això, tant el València com l’Atlètic de Madrid pot estar tranquil perquè les sancions no les complirà en cap cas amb els clubs. No obstant això, el jugador del València tardarà molt i pot ser que no torne a vestir la samarreta de l’Uruguai