ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els objectius que es marca el València per als pròxims 10 anys

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2023

El València ha posat a la disposició dels seus accionistes els comptes de l’exercici 2022/23 així com el pressupost per a la 2023/24, que són les que presentarà en la seua pròxima Junta d’Accionistes del 14 de desembre

El València, que va tancar l’exercici passat amb unes pèrdues de 6,9 milions després d’impostos augura encara dos o tres anys complicats en termes econòmics. I eixe termini serà ‘només’ de dos o tres anys sempre que es reprenga l’estadi o s’aconseguisquen ingressos extraordinaris.

El València, segons la fotografia del seu balanç, està en una situació de bloqueig, perquè té un deute a curt termini que necessita reduir i reestructurar, encara que es troba emmanillada en les negociacions amb les entitats financeres en tindre un estadi per construir i un altre que no pot vendre fins a acabar l’altre.

Els objectius de la dècada vinent

En els comptes és habitual que el club marque un projecte i una planificació econòmica per als pròxims 10 anys, en aquest cas fins a la temporada 2032/2033.

“- Es contempla  el trasllat al Nou Estadi, així com la venda de l’actual estadi de Mestalla.
– Esportivament es consideren diferents alternatives de la disputa de competicions europees
Increment dels ingressos per drets de televisió d’acord amb el cicle de negociació cada 3 exercicis, amb increments en cada cicle.
– Obtenció de finançament necessari per a garantir la capacitat de la Societat a l’hora de complir la citada projecció financera.
– Resultat per alienació de jugadors (venda) sobre la base d’històric i la millor estimació de la plantilla actual
– Imports de compra i venda de jugadors basat en competicions en les quals es disputa