La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els objectius de Gattuso per a reforçar la plantilla del València
,

Els objectius de Gattuso per a reforçar la plantilla del València

COMPARTIR

Gennaro Gattuso es convertirà en el pròxim entrenador del València. El tècnic italià va viatjar el passat dimarts a Singapur per a reunir-se amb Peter Lim i conéixer les seues intencions amb el club de la Capital del Túria. En els pròxims dies Gattuso arribarà a València i preparà la temporada. 

No obstant això, Gennaro Gattuso vol tindre jugadors d’experiència per a la pròxima temporada en el València. El tècnic italià té molt bona relació amb Jorge Mendes i vol utilitzar al representant portugués per a fitxar a jugadors interessants per al club valencià. 

Gattuso vol a Mertens i a Torreira 

Ara mateix, segons ha informat el periodista italià, Giacomo Iacobellis, Gennaro Gattuso té com a objectiu les incorporacions de Lucas Torreira i Dries Mertens. Pel que respecta a Torreira, l’Arsenal no compta amb el futbolista uruguaià, perquè considera que té eixa posició ben coberta. D’altra banda, el jugador que ha estat cedit en la Fiorentina i el club italià encara no ha executat l’opció de compra. Per tant, el València podria demanar una cessió per Torreira. 

Un altre jugador que agrada a Gattuso és Dries Mertens. El davanter belga de trenta-cinc anys acaba contracte amb el Nàpols el trenta de juny d’este any. Per tant, el futbolista és lliure per a firmar per qualsevol club. No obstant això, Mertens és un futbolista que ha jugat a un gran nivell els últims anys i té una fitxa molt elevada. Si vol vindre al València, Mertens hauria de rebaixar-se el seu salari de forma considerable. 

Guedes i Soler podrien eixir este estiu

No obstant això, abans de pensar en incorporacions, el València necessita vendre futbolistes. El club de la Capital del Túria té excedit el Fair Play Financer i haurà de quadrar el seu pressupost abans del trenta de juny per a no presentar pèrdues en l’exercici econòmic. 

Per esta raó, jugadors com Carlos Soler i Gonçalo Guedes tenen moltes opcions d’eixir de la plantilla en este mercat d’estiu. Ara mateix, tenint en compte els jugadors que té el València, són els dos futbolistes que tenen un major valor de mercat. Per este motiu, el València està atent a diverses ofertes per a veure quina és la que més s’apropa a les seues necessitats. 

Per últim, el FC Barcelona no és l’únic equip espanyol que s’ha interessat per Carlos Soler. L’Atlètic de Madrid també està pendent a la situació del migcampista del València i podria preparar una oferta. No obstant això, el club madrileny està en una situació molt pareguda a la del Barça, ja que també té problemes per a poder incorporar jugadors.