ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els números de Mamardashvili en els penals i la seua manera de treballar-ho

Per Alex Alfaro · 08 Març, 2023

Giorgi Mamardashvili està sent un dels jugadors més destacats del València CF actualment i brilla en la foscor. El que més continuïtat ha tingut en el seu rendiment, s’ha convertit a titular indiscutible i en un dels porters amb més projecció del planeta. El georgià és el cinqué porter de La Liga Santander amb més parades, amb un total de 75 parades en la llista dels líders.

No obstant això,  que no han sigut unes setmanes fàcils per a Mamardashvili. El porter tenia una excel·lent relació amb Gennaro Gattuso i amb Roberto Perrone exentrenador de porters juntament amb l’italià-, i la seua marxa l’ha notada, tal com ha informat el portal Relevo.  Especialment a l’hora de jugar amb la pilota als peus, un dels seus punts febles, sobre el qual la confiança que li traslladava Gattuso l’ajudava a creure més en les seues possibilitats.

No, Giorgi no li va parar la pena màxima a Ferran Torres, aquest es va topar amb el pal; no obstant això, que un davanter falle un penal davant Mamardashvili s’està convertint en una cosa habitual… malgrat que ell no ha sigut capaç de parar ni un en els quasi dos anys que porta en el club.

Mamardashvili no para als penals, però l’entrenament específic que porta fent des de fa mesos i el seu 1.99 metres d’alçada li estan ajudant a evitar que l’equip reba gols des dels onze metres. De fet, encara que coste de creure, a Mamardashvili només li han marcat dos dels cinc penals que li han llançat aquest curs, sent el que major percentatge de penals en contra no anotats té en LaLiga (60%)... sense haver parat ni un!