ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els nou jugadors confirmats per al partit de llegendes

Per Alex Alfaro · 20 Març, 2024

El València va anunciar en el dia d’ahir que Carlos Marchena seria el huité convidat per al partit de llegendes i hui ha confirmat la presència de Miguel Ángel Angulo, tots dos jugadors de la plantilla del Doblet i de la Supercopa d’Europa.

D’aquesta manera, Rufete, Carboni, Vicente, Jorge López, Ricardo Oliveira, Mista, Juan Sánchez, Marchena i Angulo han confirmat la seua presència ja en el partit, encara que com va confirmar Fernando Giner, estarien en el partit més del 80% dels jugadors que van conformar aquella plantilla.

La trobada es disputarà el dia 5 d’abril a les 20.00 al Camp de Mestalla entre les llegendes del doblet i les llegendes de LaLiga.

Els actes commemoratius previs a la trobada arrancaran després de l’obertura de portes a les 18.30 hores i el partit, en el qual participaran les llegendes que van formar part de la plantilla de la temporada 2003-04 i de la plantilla de la temporada 2004-05, tindrà lloc a partir de les 20.00 hores enfront d’un combinat d’exjugadors de LALIGA i Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).