ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els noms que ja maneja el València per a reforçar la banda

Per Joan Marc García · 30 Octubre, 2023

Malgrat la posició tranquil·la en la qual es troba l’equip en la classificació, la plantilla dirigida per Rubén Baraja necessita com el menjar fitxatges i reforços en el mercat d’hivern.

Baraja va parlar en roda de premsa prèvia al partit front l’Athletic Club on per primera vegada no va tindre cap problema a reconéixer que són necessaris els fitxatges en el mercat d’hivern “Si hi ha alguna possibilitat d’incorporar jugadors, tots sabem que ens vindria bé. Vam fer una reflexió al final de la temporada i vam dir que la plantilla es va quedar talla”, va indicar el Pipo.

Ara, segons ha informat el programa de ràdio Tribuna Deportiva, el missatge de l’entrenador al tècnic ha sigut clar i vol un futbolista de banda el mes de gener. Va ser un reforç que Peter Lim no va autoritzar.

Els noms que es tenen en compte per a reforçar la banda

El cos tècnic i la direcció esportiva estan d’acord amb Rubén Baraja per a reforçar la plantilla amb un extrem. Cal recordar que el València compta amb una plantilla molt curta i molt jove, i que en eixa possició sols compta amb tres futbolistes del primer equip: Sergi Canós, Diego López i Fran Pérez.

Ara, segons Sin Ataduras, el València ja compta amb alguns noms a la seua llista per a refotçar la banda, com Rodrigo Riquelme, Adrián Embarba o Aitor Ruibal. No obstant, la font citada assegura que els tècnics del club no saben si podran fitxar al gener, ni tan sols quan ho sabran.