+  ACTUALITAT  

Els nombres de Yoel a València

Per Pere Alapont · 20 Novembre, 2015

Yoel Rodríguez va arribar al València a finals de juliol de 2014 per una quantitat propera als 2 milions d’euros. El porter signava per 4 temporades, però un any i mig després ha abandonat en qualitat de cedit l’entitat de Mestalla per a la falta de minuts de què estava disposant esta temporada en particular, en la qual encara no havia jugat res. El Rayo Vallecano és el seu destí fins que acabe esta campanya.

La temporada 14/15 va ser en la qual el gallec va tindre l’oportunitat de fer-se un lloc als onzes de Nuno Espírito Santo, però les seues actuacions van ser prou desafortunades sempre i a poc a poc anà perdent protagonisme. La fulgurant aparició aquest inici de campanya de Jaume, a més, ha acabat d’arraconar-lo.

En la 14/15, Yoel disputà 4 partits de Copa del Rei i li anotaren 8 gols. Un d’ells fou el famós 4 a 4 a Mestalla contra el seu actual equip, el Rayo. I al campionat domèstic només disputà un partit complet, el de Riazor en què es va caure per 3 a 0. Només va disposar de 18 minuts més en tota la temporada i va ser l’última jornada a Almeria i perquè Diego Alves va caure lesionat.