Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els motius que han provocat la mala temporada del València

Per Marc Santiago · 15 Juny, 2023

La temporada del València ha sigut desastrosa en tots els sentits. Un club que deuria d’aspirar a entrat en competicions europees cada any ha acabat lluitant per no baixar a segona divisió, salvant-se en l’última jornada de lliga. La imatge que han donat els futbolistes en alguns trams de lliga han sigut bastant vergonyoses, on equips menuts t’han passat per damunt amb facilitat.

El director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, ha valorat quines han sigut les raons per les quals el València ha estat tan malament aquesta temporada en una entrevista que ha concedit per als companys del diari AS:

“S’ha parlat molt de la inexperiència de la plantilla, encara que la frescor dels xavals ens va acabar donant vida. Però tots hem percebut que aqueixa mitjana d’edat baixa, en circumstàncies adverses, va influir perquè costara trobar un punt de competitiu alt. Si analitzes, mentre que els estats d’ànim van ser òptims, com van ser en les primeres tres jornades, el mateix equip va fer grans partits”

La realitat és que la inexperiència dels jugadors, tot i ser un factor important, no ha sigut l’única rao que ha provocat aquesta situació, ja que el club va decidir no incorporar a cap jugador en el mercat hivernal que poguera reforçar a la plantilla en certes posicions que estaven necessitades, com per exemple el pivot amb la lesió de Nico González davant del Villarreal.

Corona seguirà als comandaments de la direcció esportiva del València CF, pero esperem que haja sigut conscient de que la manera de que un equip siga competitiu i que rendisca en una lliga tan complicada com és l’espanyola, depen molt de la planificació que es faça en la seua plantilla.