ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els motius pels quals David Albelda no va fitxar pel València

Per Alex Alfaro · 21 Desembre, 2023

David Albelda ha sigut dels pocs exjugadors i llegendes que ha rebutjat tornar al club de Mestalla. *Blanquinegres va informar el passat 29 de juny que David Albelda no treballaria al València, a pesar que havia tingut oportunitats per a això.

El mes d’abril van aparéixer informacions que explicaven que el València pensava en ell com a candidat a la direcció de l’Acadèmia, càrrec que actualment ocupa Luis Martínez. El mateix David va reconéixer en la Cadena COPE que s’havia produït eixe contacte: Ara soc pare de fills de l’escola, treball en LaLiga i estic obert a moltes coses. D’aquest tema no tinc notícies. Vaig tindre una reunió fa mes i mig perquè em deien que Layhoon em volia conéixer personalment, però no sé res, em sorprén. Dit això tot el que siga ajudar a formar jugadors sempre és del gust d’un. Cal preguntar-li al València CF per aquesta notícia. Han passat molts anys que va entrar Meriton i mai he tingut l’opció d’entrar. M’he buscat la vida amb altres coses. Si es dona en el futur m’ha de quadrar, si és que es dona. Ara el més imporant són altres coses.

Tal com explica Relevo, el València mai va arribar a realitzar una oferta formal a David Ableda. A  més de l´opció d´entrar en la Acadèmia, també li van plantejar entrenar al Juvenil B però considerava que era donar un pass enrere en el seu camí com a entrenador després de l´experiència en l´Atzeneta..